FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sven Mijnans staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord’

In de zoektocht naar versterking is Feyenoord uitgekomen in haar eigen stad. Volgens Voetbal International willen de Rotterdammers zich namelijk gaan versterken met Sparta-uitblinker Sven Mijnans.

“Sven Mijnans staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord”, aldus het blad. “De club lijkt een bod voor te bereiden op de aanvallende middenvelder van Sparta Rotterdam. Mijnans heeft over belangstelling – nationaal en internationaal – sowieso niet te klagen. De interesse is zó groot, dat Sparta rekening houdt met een spoedig vertrek. Feyenoord lijkt de beste papieren te hebben.”

Oefenmeester Arne Slot legde zijn wensen onlangs al op tafel: “We hebben weinig middenvelders die in de controle kunnen spelen. Vandaar dat we daar ook zeker naar op zoek zijn. Of dat gaat lukken bij Feyenoord is altijd de tweede vraag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *