FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt bijzonder goede update te horen’

 Feyenoord heeft goed nieuws te horen gekregen over de geblesseerde Gernot Trauner. Het zou namelijk goed kunnen dat de Oostenrijkse mandekker eerder speelklaar is dan verwacht. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij zou baar verluidt begin maart weer kunnen spelen voor de koploper in de Eredivisie.

Trauner liep eind vorig jaar een zware meniscusblessure op, waarbij de vrees was dat het seizoen al zo goed als zeker voorbij zou zijn voor de verdediger. De centrumverdediger moest een operatie ondergaan, waardoor hij in ieder geval maanden uit de roulatie zou zijn.

De ervaren Oostenrijker maakt echter snelle stappen in zijn herstel, waardoor er spoediger een rentree lonkt dan verwacht. Daardoor kan Trauner nog van belangrijke waarde zijn in het laatste deel van het seizoen. Feyenoord haalde deze transferperiode al wel een nieuwe centrumverdediger met Neraysh Kasanwirjo, die overkwam van FC Groningen. De Rotterdammers hopen nog een nieuwe middenvelder aan te trekken, waarvoor PEC Zwolle-revelatie Thomas van den Belt een belangrijke kandidaat is.

One thought on “‘Feyenoord krijgt bijzonder goede update te horen’

  1. Een meniscus blessure is het niet die spelen weer na 6 weken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *