FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KLAPPER! ‘Feyenoord verrast en gaat recordsom aftikken voor nieuwe aankoop’

Feyenoord gaat toch nog een keer proberen om Ramiz Zerrouki deze transferperiode over te nemen van FC Twente. De Rotterdammers willen een recordbedrag aftikken om de Algerijnse middenvelder naar De Kuip te halen. Hier maakt Voetbal International melding van.

De Eredivisie-koploper was al eerder in de markt voor hem, maar werd toen met een kluitje in het riet gestuurd door Twente, dat nogal hoog in de boom zat voor zijn middenvelder. Nu waag Feyenoord dus alsnog een nieuwe poging.

Volgens VI hebben de Rotterdammers liefst acht miljoen euro over voor hun target: “De vraag is hoe Twente zal reageren op deze move van Feyenoord, dat zich met dit bod bereid toont om zijn eigen transferrecord te breken. Technisch directeur Jan Streuer zei herhaaldelijk Zerrouki niet te willen verkopen, maar wat nu hij acht miljoen euro vast kan krijgen voor een speler met nog maar een contract voor anderhalf jaar?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *