FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zal altijd een plekje in mijn hart hebben’

Feyenoord verkocht deze transferperiode Noah Naujoks aan Excelsior. Hij heeft daar een contract getekend tot medio 2025. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in.

Dit seizoen maakte hij zijn debuut in de ploeg van Arne Slot, heeft bleef echter bij korte invalbeurten tegen Vitesse en Fortuna Sittard. Excelsior was nog op zoek naar een aanvallende middenvelder en kwam zo uit bij de stadgenoot op Zuid.

Op Instagram neemt hij afscheid van de Feyenoord-fans: “Door Feyenoord heb ik veel van mijn dromen kunnen waarmaken, zoals mijn debuut in een volle Kuip. Deze tijd bij Feyenoord zal voor altijd een plekje in mijn hart hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *