FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen deelt ferme tik uit aan Feyenoord

Analist Johan Derksen is niet te spreken over de werkwijze van Feyenoord inzake de transfersoap rondom Ramiz Zerrouki. Hij hekelt de houding van de Rotterdammers ten opzichte van FC Twente.

Feyenoord probeerde in januari meermaals om Zerrouki los te werken, maar net als afgelopen zomer werkte Twente uiteindelijk niet mee. Heel begrijpelijk, zo claimt Derksen. “Ik vind het heel goed dat Twente die middenvelder vasthoudt en niet naar Feyenoord laat gaan”, stelt hij in Vandaag Inside.

“Het is een beetje oncollegiaal van Feyenoord”, zo vervolgt Derksen. “Twente draait als een tierelier. Wil je die jongen hebben, dan moet je even wachten. Ik vind het niet chique en Twente zijn goed recht om te zeggen: ‘Nee, dat doen we niet’.”

Volgens Derksen is Zerrouki zelf het grootste slachtoffer. “En ontzettend lullig voor die jongen, want iedereen wil in De Kuip spelen en hij zal ook wel wat meer verdienen daar. Maar een nette club zit niet te wroeten bij een concurrent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *