FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord deelt morgen de genadeklap uit aan PSV’

Journalist Valentijn Driessen verwacht dat PSV morgen van Feyenoord de genadeklap uitdeelt als ze op bezoek gaan bij De Stadionclub. Dit schrijft hij in De Telegraaf vandaag.

Als Feyenoord wint, wordt het gat al zeven punten met PSV. “Feyenoord verloor dit seizoen eenmaal en dat was in september uitgerekend bij PSV (4-3), de tegenstander van zondag in De Kuip. De vlag staat er inmiddels anders voor in de Eredivisie: Feyenoord is koploper en titelfavoriet nummer één en PSV worstelt zich door de competitie”, opent Driessen.

Coach Arne Slot wilde nog niet mee in het zover vooruitdenken. “De bovenste vijf clubs staan nog heel dicht bij elkaar en er is nog een lange weg te gaan. Of dat valse bescheidenheid is? Nee, er is veel geloof in de groep, maar ik zie nog altijd veel verbeterpunten. Na Ajax en na FC Twente. Hoewel we goed speelden, hebben we tweemaal niet gewonnen. Dat neem je ook mee”, zei de coach op zijn persconferentie gisteren.

Ruud van Nistelrooy noemde Feyenoord al de titelfavoriet op dit moment. Driessen: “Een staaltje van jezelf in de underdogrol manoeuvreren. Maar Slot ontvangt de complimenten aan Feyenoords adres met genoegen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *