FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

NU: Livestream Feyenoord – PSV (EREDIVISIEKRAKER)

Vanmiddag om 14.30 uur barst het spektakel weer los in de Eredivisie. Feyenoord ontvangt dan in eigen huis de grote concurrent PSV. De Rotterdammers zijn in vorm terwijl de Eindhovenaren het moeilijk hebben. Wie denk jij dat er met de drie punten aan de haal gaat?

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een waanzinnige actie. Pak namelijk 50KEER! je inzet terug wanneer FEYENOORD of PSV wint! Daarnaast hebben ze de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse en Italiaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Klik hier om je te registreren.

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden. (indien beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *