FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leeds doet Arne Slot aanbieding, maar Feyenoord weigert’

De Engelse club Leeds United zou een aanbieding hebben neergelegd bij Feyenoord-trainer Arne Slot. Hier maakt het medium The Independent melding van. Directeur Dennis te Kloese heeft te kennen gegeven dat de oefenmeester niet te koop is.

De interesse van Leeds in Slot blijkt meer dan serieus. De Premier League-club ontsloeg Jesse Marsch, zoekt nadrukkelijk naar een opvolger en denkt daarbij aan de 44-jarige trainer uit Bergentheim, die bij ESPN zelf nog niets gehoord zegde te hebben.

Volgens The Independent heeft Leeds Slot een aanbod gedaan, omdat hij de ‘preferred candidate’ is. Te Kloese laat aan VI weten nog niets gehoord te hebben. “Niet offcieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *