FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat over Leeds: ‘Ik had geprobeerd weg te komen’

Dick Advocaat weet niet of hij dezelfde keuze had gemaakt als Arne Slot bij interesse van de Engelse club Leeds United. De ADO-trainer ziet namelijk een hoop voordelen bij het managen van een club uit de Premier League.

“Als je in de Premier League aan de slag kan, dan is dat een compleet andere wereld”, vertelt de trainer van ADO Den Haag bij Veronica Offside. Voornamelijk de selecties in Engeland zijn zo veel groter. “Dat is in Nederland gewoon niet zo. Feyenoord heeft geen smalle selectie, maar als je naar de selecties in de Premier League kijkt, dan kan dat hier niet. Ik had uiteindelijk wel geprobeerd weg te komen.”

Advocaat denkt dan ook dat op een gegeven moment zowel Slot als Feyenoord geen keuze meer hebben. “Daar draait echt álles om het voetbal. Alles wat mogelijk is, kan daar. Ik vind Slot een goede trainer, uitstekend zelfs. Wat gebeurt er als ze bedragen gaan betalen zoals bij Julian Nagelsmann? Die ging voor miljoenen naar Bayern München. Laten ze hem dan wel gaan?”

One thought on “Dick Advocaat over Leeds: ‘Ik had geprobeerd weg te komen’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *