FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot kiest vanmiddag voor deze elf spelers’

Feyenoord gaat vandaag als koploper op bezoek bij SC Heerenveen. En het is nog maar de vraag voor welke spelers trainer Arne Slot zal gaan kiezen. Dit is de vermoedelijke opstelling….

In vergelijking met de bekerwedstrijd tegen NEC van afgelopen donderdag zijn er waarschijnlijk drie wijzigingen in de basiself. De buitenspelers Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi worden naar verwachting vervangen Igor Paixão en Javairô Dilrosun. Mohamed Taabouni wordt weer vervangen door Quinten Timber.

Door de blessure van keeper Justin Bijlow staat Timon Wellenreuther weer het doel bij de Rotterdammers. Vanuit achteruit wordt er gespeeld van rechts naar links met Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman. Hier zijn geen gekke namen te vinden, want Slot speelt al weken met deze achterhoede, waarbij alleen heel soms de linksachter nog wat varieert.

Op het middenveld gaan we geen verrassingen zien, want de keuze voor Timber boven Taabouni is een logische. Daarom zullen dus Orkun Kokcü, Mats Wieffer en Timber het middenrif vormen. Voorin zijn er wel verrassende keuzes. Zo kiest de trainer voor een aanval met Javairô Dilrosun, Santiago Giménez en Igor Paixão. Dit zijn drie namen die niet altijd samen met elkaar gespeeld hebben de laatste weken.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *