FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot komt met positief nieuws over geblesseerde mandekker

Het gaat goed met de revalidatie van Feyenoord-mandekker Gernot Trauner. Hij raakte aan het eind van het jaar geblesseerd aan zijn knie en moest een operatie ondergaan. Er werd gevreesd voor een einde van het seizoen voor de Oostenrijker maar trainer Arne Slot is nu uiterst positief over zijn herstel.

De verwachting is dat hij binnenkort kan aansluiten bij de groepstraining. De medische staf waakt wel voor overbelasting. Het zal nog even duren voordat de verdediger wedstrijdfit is. Slot benadrukt dan ook dat Trauner voorlopig nog niet bij de wedstrijdselectie zal behoren.

De eerste voorzichtige prognose is dat Trauner begin maart gereed is om zijn eerste minuten na zijn blessure in het eerste van Feyenoord te gaan maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *