FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Danny Buijs aan de slag bij Feyenoord

Een opvallende verschijning vandaag op het trainingsveld van Feyenoord. Danny Buijs loopt namelijk deze week met trainer Arne Slot. Buijs is momenteel clubloos nadat hij werd ontslagen bij het Belgische KV Mechelen. Hij heeft een verleden als speler liggen in Rotterdam.

Arne Slot en Danny Buijs hebben in 2018 hun hoogste trainersdiploma gehaald en hebben daarna goed contact gehouden. De twee hebben goede discussies als het inhoudelijk over voetbal gaat. Slot in het verleden daarover: ”Danny en ik lijken heel andere types, maar dat valt wel mee.”

”Men denkt van hem dat-ie alleen maar een schreeuwerd is, maar Danny denkt juist heel goed over voetbal na, kan daar uitstekend over discussiëren en heeft altijd een goed doordacht speelplan. En ik ben echt niet altijd rustig en kalm, ga binnenskamers misschien wel harder tekeer dan Danny.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *