FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vleugelflitser kon naar meerdere clubs maar wil kampioen worden’

Alireza Jahanbakhsh heeft de afgelopen transferperiode de kans gehad om te vertrekken bij Feyenoord maar zag dit zelf niet zitten. Meerdere clubs waren in de vleugelspeler uit Iran geinteresseerd. Hij wil met Feyenoord kampioen worden.

In gesprek met Voetbal International geeft Jahanbakhsh toe dat er concrete interesse was van andere clubs, waaronder het Griekse Panathinaikos FC. “Mijn agent had ze allemaal op een rij gezet, alleen wilde ik zelf niet. Ik voel me thuis bij Feyenoord, we werken aan iets moois. In een gesprek met de trainer zei ik dat ik helemaal niet weg wilde en vertelde hij dat dit omgekeerd hetzelfde was. Mijn agent deed gewoon zijn werk, want als voetballer wil je altijd spelen. Ik wil dat ook, maar bij Feyenoord.”

Dat Feyenoord nog op meerdere fronten actief is om de prijzen heeft een belangrijke rol gespeeld voor Jahanbakhsh. “Voor de bekerwedstrijd tegen NEC hadden we het erover in de kleedkamer. Spelers en trainers komen en gaan, maar we kunnen ervoor zorgen dat we door onze prestaties niet worden vergeten. Zeker bij een club zoals Feyenoord is mij dat veel waard.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *