FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij is na Arne Slot de beste trainer van de Eredivisie’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is onder de indruk van FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Na Arne Slot vindt hij hem de beste trainer in de Nederlandse Eredivisie.

In het Dagblad van het Noorden vertelt De Mos: “Ik vind Lukkien na Arne Slot de beste coach van de Eredivisie. Ik ken de beste man niet persoonlijk, maar wat hij voor de wedstrijd zegt, komt vaak uit. Inhoudelijk komt hij goed over, dus voor de spelers zal hij ook erg duidelijk zijn.”

De Mos durft er gif op in te nemen dat Lukkien spoedig naar een grotere club zal verkassen. FC Groningen wees hij in januari nog af. “Als hij naar een andere club gaat, moet hij op zijn gevoel afgaan. Toen ik van Ajax naar de Belgische degradatiekandidaat KV Mechelen ging, verklaarde iedereen me voor gek, maar toch had ik daar de beste periode van mijn loopbaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *