FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het geluk was aan de kant van Feyenoord’

Feyenoord won gisteren in de slotfase met 2-1 van Feyenoord. Verdediger Marcus Pedersen schoot de bal met geluk binnen. Jordy Clasie vindt het een onterechte uitslag. Hij had een gelijkspel meer dan verdiend gevonden.

“Het is gewoon doodzonde dat je hem weer verliest in de laatste minuut”, aldus een zichtbaar gefrustreerde Clasie na afloop voor de camera’s van ESPN. “De 1-1 moet je in de laatste paar minuten gewoon over de streep trekken. Dat hebben we nu nagelaten.”

Clasie is van mening dat een gelijkspel terecht was geweest. “Feyenoord had wel de overhand, maar we gaven niet veel weg. Wij kregen met Jesper (Karlsson, red.) ook nog een grote kans. Als hij die goed aanneemt, sta je 1-2 voor. Uiteindelijk was 1-1 het maximaal haalbare en de terechte uitslag. Maar het geluk was aan de kant van Feyenoord.”

One thought on “‘Het geluk was aan de kant van Feyenoord’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *