FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot gaat voor Feyenoord-deal liggen’

Arne Slot is niet bereid om mee te werken aan een nieuwe documentaire over Feyenoord. Hier maakt de sportmarkerteer Chris Woerts melding van.

Woerts komt in weekblad Voetbal International aan het woord over club-tv. Daarin stelt hij: “De deuren van clubs zullen alleen maar meer gesloten zijn in de toekomst. Maar als er geld tegenover staat, wordt het anders. Feyenoord kreeg een aantal miljoenen van Disney voor een documentaire en dan zwaaien de deuren wel open. Ajax heeft het ook gedaan met Amazone Prime (Parels van Amsterdam) en Daley Blind had een docu op Videoland.”

De Disney-documentaire over Feyenoord scoorde goed. “Er zullen zeker partijen geïnteresseerd zijn in nieuwe documentaires. Die gesprekken zijn er ook. Ze hebben het liefst Ajax omdat ze zelf al een enorme media-afdeling hebben. PSV heeft het niet gedaan, zij waren in gesprek met een aantal producenten. Maar het ligt ook aan je technische staf”, weet Woerts.

Daar voegt de sportmarketeer aan toe: “Roger Schmidt wilde het niet. Arne Slot heeft de boot ook afgehouden voor een nieuwe documentaire. Er lopen nu gesprekken met Disney, maar ik weet de status daarvan niet. Maar ik denk dat hij er ook in de toekomst niet zo happig op is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *