FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Ajax worden voorgetrokken’

Het afgelopen weekend was er genoeg te doen om de scheidsrechters in de Eredivisie. Zo deelde Santiago Gimenez een beuk uit aan zijn directe tegenstander, en kreeg Ajax een makkelijk gegeven strafschop tegen Sparta.

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf tweette tijdens het duel van Feyenoord met AZ al: “Waarom Van Boekel als VAR Higler niet naar het scherm roept bij die belachelijke overtreding van Gimenez op Hatzidiakos is me een raadsel.”

En in de podcast Kick-off zet hij die woorden kracht bij: “Ik vind het onbegrijpelijk dat Van Boekel Higler (de dienstdoende scheidsrechter, red.) niet even zelf liet kijken. Of hij het nou een rood of niet vond, dat is tot daar aan toe. Ik vind als iemand tot twee keer toe met geen bal in de buurt een beuk geeft aan een andere speler, het een rode kaart is. Ik vind dat er in ieder geval naar gekeken moet worden.”

Dan de penalty die Ajax toebedeeld kreeg voor eigen publiek. Valentijn Driessen: “Ik vind niet dat ieder contact in de zestien een penalty is. Het enige wat de VAR ongetwijfeld tegen Pol van Boekel zal hebben gezegd, is dat de bal totaal niet werd geraakt en hij (Shurandy Sambo, red.) er wel heel veel voordeel van had dat Steven Bergwijn naar de grond ging.” Verweij vult aan: “Giménez en de penalty voor Ajax: dat zijn topclubvoordeeltjes. Daar hadden Sparta en AZ gewoon even pech mee…”

One thought on “‘Feyenoord en Ajax worden voorgetrokken’

  1. Je bedoelt Ajax! Is al jaren. Higler is een Ajax supporter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *