FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot heeft te kampen met een luxe probleem

Nu Gernot Trauner weer op de weg terug is bij Feyenoord moet trainer Arne Slot keuzes gaan maken. Lutsharel Geertruida doet het namelijk fantastisch op zijn positie. De trainer zelf denkt beide verdedigers nog hard nodig te hebben in de titelstrijd.

Als Trauner de komende dagen de training goed doorstaat, dan kan hij tegen Fortuna Sittard zondag terugkeren in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. De laatste weken werd de Oostenrijker overtuigend vervangen door Geertruida, die onder meer in de topper tegen AZ (2-1) tot de uitblinkers behoorde. Laatstgenoemde kan echter ook als rechtsback uit de voeten.

“Ze zijn gewoon niet dezelfde types”, reageert Slot in het Algemeen Dagblad. “Gernot Trauner is kopsterker. Lutsharel Geertruida is wat comfortabeler aan de bal, met name bij het indribbelen. Geertruida is qua opbouw in de Eredivisie van de buitencategorie. Maar het zijn beiden goede verdedigers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *