FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Shakhtar Donetsk kiest voor de underdogrol’

In de Europa League is Feyenoord gekoppeld aan Shakhtar Donetsk. En die club heeft zich in de underdogrol gemanoeuvreer voor dit treffen.

Namens Shakhtar sprak trainer Igor Jovicevic zich op de clubwebsite uit over deze loting. “Onze tegenstander is een topteam”, zo opent de Kroaat enthousiast. “Ze staan bovenaan in de competitie. Dit worden zware wedstrijden waarin de tegenstander de favoriet is, maar we blijven vechten tot de laatste snik en geloven dat we weer een wonder kunnen bewerkstelligen.”

Jovetic refereert aan het uitschakelen van Stade Rennes in de tussenronde van de Europa League. Shakhtar Donetsk wankelde, maar ontsnapte na strafschoppen. “De favoriet wint niet altijd”, concludeert Jovicevic dan ook. “Wij moeten geloven in onze reis naar Boedapest (finaleplaats, red.).”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *