FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot geeft zijn spelers alvast een waarschuwing

Feyenoord is dit seizoen nog op drie fronten actief. Voor de landstitel, Europa League en de Beker. Die laatste lijkt het minst belangrijk van de drie te zijn. maar toch neemt trainer Arne Slot deze pot tegen SC Heerenveen uiterst serieus.

“Ik verwacht van mijn spelers ook morgen weer dezelfde energie als de laatste weken”, vertelt Slot op het digitale thuis van Feyenoord. Tegenstander Heerenveen verloor zaterdag met 1-4 van RKC Waalwijk, maar weet de trainer: “Die uitslag gaf een vertekend beeld.”

Slot vervolgt: “De selectie van Heerenveen heeft in de winterstop een aantal mutaties ondergaan en nu zie je dat de ploeg steeds beter op elkaar ingespeeld raakt. Het is opnieuw een geduchte tegenstander voor ons, zeker ook omdat ze het ons dit seizoen al twee keer erg lastig hebben gemaakt.”

Kees van Wonderen, zijn collega van Heerenveen, rekent ook op een gemotiveerd Feyenoord. “Volgens mij wil je bij een topclub zo lang mogelijk op alle fronten meedoen. Ik verwacht geen cadeautjes. Ook Feyenoord wil natuurlijk naar die bekerfinale, dus het wordt volle weerstand. Het gaat een pittige wedstrijd worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *