FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke opsteker voor Arne Slot in titelstrijd’

Goed nieuws voor Feyenoord en trainer Arne Slot. De oefenmeester kan namelijk weer beschikken over de Poolse middenvelder Sebastian Szymanski. Aanstaande zaterdag is hij tegen FC Groningen inzetbaar voor de Rotterdammers.

Hij wordt dit seizoen gehuurd van het Russische Dinamo Moskou en groeide in Rotterdam-Zuid al snel uit tot vaste waarde. In achttien Eredivisieduels scoorde hij vooralsnog zes keer en fungeerde hij bij vier treffers als aangever. Bij zijn afwezigheid haalde trainer Arne Slot met Javairô Dilrosun een buitenspeler een linie naar achteren om de nummer tien-positie te kunnen spelen.

Zonder Szymanski speelde Feyenoord gelijk tegen PSV, maar werd vervolgens wél gewonnen van sc Heerenveen, AZ en Fortuna Sittard. Ook bereikte Feyenoord zonder de Pool de kwartfinale van de KNVB Beker, waarin vanavond Heerenveen opnieuw de tegenstander is.

In aanloop naar het duel verklapte Slot bij ESPN dat Szymanski zaterdag terugkeert in zijn wedstrijdselectie. Na Gernot Trauner heeft hij daarmee opnieuw een belangrijke pion terug van blessureleed. Quinten Timber, Justin Bijlow en Patrik Wålemark zijn nu de enige drie spelers uit de A-selectie die Slot nog moet missen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *