FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Henk van Stee ziet uitdaging bij Feyenoord wel zitten’

Henk van Stee zou een rol bij Feyenoord als technisch manager wel zien zitten. Hans Kraay Junior bracht hem vanochtend naar voren in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

Van Stee, die tussen begin 2018 en eind 2021 nog technisch directeur was van Sparta, was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie. Kraay gooide daar een balletje op of de 61-jarige Rotterdammer, die een verleden heeft bij Feyenoord, wellicht niet de nieuwe technisch manager zou willen worden.

“Dat zou wel een leuke uitdaging zijn”, aldus Van Stee. “Ik denk dat Feyenoord al een naam heeft, anders zouden ze al eerder aan de bel hebben getrokken denk ik.” Kraay denkt dat de Rotterdammers echter nog geen concrete naam hebben voor de vacante positie.

Volgens Aad de Mos zou Van Stee een aanwinst zijn voor Feyenoord. “Hij heeft die bagage. Hij heeft in het buitenland gewerkt, hij kent de club.” Van Stee was in het verleden ook werkzaam bij onder meer Shakhtar Donetsk en Zenit St. Petersburg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *