FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot maakt zich belachelijk met zijn gedrag’

Arne Slot maakt zich belachelijk met zijn gedrag ten opzichte van de arbitrage in Nederland. Deze conclusie trekt journalist Valentijn Driessen in een video-item van zijn werkgever De Telegraaf.

Hij beklaagde zich eerder dit seizoen opzichtig over arbitrale beslissingen. Driessen concludeert: “Na de wedstrijd tegen FC Twente is Slot flink tekeergegaan over de arbitrage en sindsdien valt er wel heel veel in het voordeel van Feyenoord uit. Daar heb ik hem afgelopen zaterdag mee geconfronteerd, maar hij deed net alsof hij niet wist waar ik had over had.”

De Telegraaf-journalist vervolgt: “Dan denk ik: dan moet je ook een grote jongen zijn en toegeven dat je de scheidsrechter vaker hebt mee gehad. Niet alleen met Joey Kooij tegen FC Groningen, maar ook bij PSV, de niet gegeven rode kaart van Quilindschy Hartman tegen NEC en de inmiddels geseponeerde rode kaart van Philippe Sandler.”

“Dat is een reeks arbitrale beslissingen waarvan je duidelijk kunt stellen dat die in het voordeel van Feyenoord is geweest”, aldus Driessen, die het vermoeden heeft dat scheidsrechters zich laten beïnvloeden door de ophef na het duel tussen Twente en Feyenoord. “Misschien zijn ze bang.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *