FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord prikt datum voor rentree Justin Bijlow’

Feyenoord hoopt na de interlandperiode weer te kunnen beschikken over doelman Justin Bijlow. Hij is momenteel herstellende van een polsbreuk en ligt er al lang uit. Feyenoord wil hem dolgraag in de beslissende fase van de competitie weer kunnen gebruiken, meldt het Algemeen Dagblad.

Bijlow raakte begin februari, vlak voor de topper tegen PSV, geblesseerd aan zijn pols. Al snel bleek dat de doelman er lange tijd uit zal zijn. Timon Wellenreuther neemt sinds dat moment de honneurs waar in het doel van de koploper van de Eredivisie. Natuurlijk is Feyenoord druk bezig met het fit krijgen van de eerste keus van trainer Arne Slot. Het is de bedoeling dat Bijlow op woensdag 5 april aanstaande weer van de partij is.

Dan brengt Feyenoord een bezoekje aan stadgenoot Sparta Rotterdam. Vervolgens wachten in de slotfase van het seizoen nog duels met Ajax (beker), RKC Waalwijk, Cambuur, FC Utrecht, Excelsior, Go Ahead Eagles, FC Emmen en Vitesse. Uiteraard kunnen daar mogelijk nog wedstrijden in de Europa League en de finale van de KNVB Beker bij komen. Bijlow moet sowieso de eerste interlands onder bondscoach Ronald Koeman aan zich voorbij laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *