FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mexicaanse koolketter is niet te houden voor Feyenoord’

Santiago Gimenez heeft zich inmiddels in de basis gespeeld bij Feyenoord maar het is maar de vraag of hij na de zomer nog actief is bij de Rotterdammers. Het Spaanse Sevilla hoopt hem namelijk te kunnen overnemen van ‘De Stadionclub’. Hier maakt het Spaanse MARCA melding van.

De Rotterdammers zouden minimaal een som van vijftien miljoen euro voor hem willen vangen. Naast Sevilla zou Gimenez bij nog meer clubs op de radar staan. De spits maakte afgelopen zomer de overstap van Cruz Azul naar De Kuip.

Vader Christian Gimenez ziet een transfer nu nog niet zitten. “We willen dat hij bij Feyenoord blijft. We zijn blij met het werk dat ze met hem doen”, aldus Gimenez. “Hij moet nog groeien in het voetbal. We hebben geen haast om grote sprongen te maken. De club steunt hem veel en de coach houdt heel veel van hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *