FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Met deze elf verschijnen Ajax en Feyenoord aan de aftrap’

Aanstaande zondag om 14.30 uur staat er een kraker op het programma in de strijd om de landstitel. In de Johan Cruijff ArenA ontvangt Ajax dan de grote rivaal Feyenoord. De Rotterdammers staan drie punten voor dus Ajax zal er alles aan moeten doen om dit verschil weer recht te trekken.

Ajax moet zondagmiddag winnen om de titelstrijd in eigen handen te houden. In de Eredivisie is de Amsterdamse formatie sinds de trainerswissel nog foutloos en dus is er weinig reden om de basisopstelling overhoop te halen. Het Algemeen Dagblad verwacht dezelfde elf Ajacieden als tegen sc Heerenveen (2-4 overwinning). Steven Berghuis speelt dus opnieuw tegen zijn oude werkgever.

Bij Feyenoord worden er geen verrassingen verwacht, maar is de onzekerheid iets groter. Dat heeft er vooral mee te maken met Quilindschy Hartman vanwege ziekte een vraagteken vormt voor zondag. Marcos López is eveneens niet fit, maar trainer Arne Slot is in zijn geval positiever. Het AD rekent er vooralsnog op dat de Peruaan aan de aftrap staat in Amsterdam.

De vermoedelijke opstellingen:

Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis; Kudus, Klaassen, Bergwijn; Tadic.

Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Jahanbakhsh,

One thought on “‘Met deze elf verschijnen Ajax en Feyenoord aan de aftrap’

  1. Gaan we met 9 beginnen?
    Wel een beetje arrogant!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *