FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Pluim voor Feyenoord: ‘Shakthar was zo slecht nog niet’

Analist Rene van der Gijp heeft het opgenomen voor Feyenoord. De Rotterdammers wonnen maar liefst met 7-1 van Shakthar. En je zou denken dat de tegenstander er weinig van kon maar daar denkt hij anders over.

“Ik vond Shakhtar niet zo slecht. Ook niet geweldig, maar ze konden echt wel aardig voetballen”, analyseerde Van der Gijp in Vandaag Inside. “Ze hadden een aantal grote jongens erbij. En een aantal met behoorlijke aannames. Alleen elke kans was een goal voor Feyenoord.”

“Vooral die eerste treffer vond ik heel erg mooi. Dat deed Giménez echt heel erg goed”, vervolgt Van der Gijp. “En het is sowieso knap om zeven goals te maken tegen een team waarvan, waarvan ik zeg: ‘die zullen in Nederland best bij de eerste zes meetikken’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *