FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit en slaat geweldige slag!

Feyenoord en Lutsharel Geertruida gaan langer met elkaar door. De verdediger van de Rotterdammers staat nu tot medio 2025 onder contract. Zijn oude verbintenis liep tot 2024.

“Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is”, begint de verdediger op de clubsite. “Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken.”

“Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer”, vervolgt Geertruida, die ervan overtuigd is dat hij nog kan groeien bij Feyenoord. “Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *