FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Livestream Ajax – Feyenoord | (DE KLASSIEKER 19-03-2023)

Livestream Ajax Feyenoord | Nog even wachten en dan is het tijd voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Veel staat er op het spel in de strijd om het kampioenschap. Bij winst hebben de Rotterdammers De Schaal met één arm te pakken.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een gigantische promotie. Je kunt namelijk 100X JE INZET! terugpakken door een favoriet te kiezen. Mocht deze winnen dan is het bingo! Zet een euro in en maak er gewoon 100 van! Klik hier om je in te schrijven en de voorwaarden.

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één gevonden……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *