FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Hugo Borst: ‘Feyenoord is nog geen kampioen’

Ook analist Hugo Borst ziet dat Feyenoord momenteel de beste papieren heeft om kampioen te worden. Toch ziet hij nog wel een aantal problemen in de nabije toekomst voor ‘De Stadionclub’ op haar weg verschijnen.

In zijn column bij het Algemeen Dagblad geeft hij aan dat Feyenoord nog lang geen kampioen is. “Omdat het heel wat is voor Rotterdammers om een voorschot te nemen op iets dat nog niet van hen is. Dat landskampioenschap staat volgens rekenmodellen pas voor 91 procent vast. Dat is geen 100 procent. Dus geeft het geen pas om de titel al te claimen.”

Ook wanneer Slot besluit te gaan, voorziet hij problemen. “Want de beste Feyenoord-trainer sinds Ernst Happel is na deze zomer natuurlijk vertrokken. En dan stort Feyenoord als een kaartenhuis in elkaar.”

Hoe het verder gaat met ‘het kaartenhuis’, ook dat wet Feyenoord wel. “Het lot van Feyenoord? De opvolger van Slot is gedoemd voor Kerstmis te worden ontslagen. Diens opvolger vertrekt rond Pasen 2024. Feyenoord, kansloos uitgeschakeld in de Champions League, bungelt in de eredivisie dan rond plek 8. Jaloers en met hatelijke blik wordt gekeken naar Ajax. Die hebben het helemaal op de rit. Daar heet de trainer, als Ajax tenminste doortastend is geweest, Arne Slot”, vertelt hij op kritische toon.

One thought on “Hugo Borst: ‘Feyenoord is nog geen kampioen’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *