FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Rick Karsdorp niet inzetbaar tegen Feyenoord

Rick Karsdorp mist de dubbele ontmoeting van AS Roma tegen Feyenoord in de Europa League. De 28-jarige vleugelback kampt namelijk met en forse knieblessure. Hij zal voorlopig niet inzetbaar zijn voor de Romeinen.

Afgelopen donderdag viel Karsdorp al in de eerste helft uit tijdens de Europa League-ontmoeting met Real Sociedad. Meerdere media maakten melding van een gebroken neus, maar nu staat de verdediger langere tijd buitenspel door een knieblessure.

Karsdorp reisde af naar Zwitserland, voor een kijkoperatie. Daar constateerde men een scheur in de meniscus van de 3-voudig international uit Schoonhoven. Na enkele dagen in het ziekenhuis, zal hij beginnen met zijn revalidatie. Karsdorp kampte in het verleden geregeld met knieproblemen.

Roma geeft geen officiële lezing hoe lang Karsdorp uit de roulatie zal zijn. Wel lijkt het zeker dat hij de dubbele confrontatie in de Europa League-kwartfinale tegen Feyenoord moet missen. Die duels staan 13 en 20 april op het programma. Karsdorp brak door in Rotterdam-Zuid en verdiende in 2017 een transfer naar Rome. In het seizoen 2019/2002 werd hij door de Serie A-club nog verhuurd aan Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *