FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat stopt als trainer van ADO Den Haag’

Dick Advocaat stopt aan het einde van het seizoen als trainer van ADO Den Haag. De 75-jarige oefenmeester ziet een langer verblijf niet zitten. Hier maken zowel Voetbal International als De Telegraaf melding van.

ADO hoopte Advocaat ook na dit seizoen nog voor de groep te houden, maar de Hagenaar besluit te stoppen in het Bingoal Stadion. Naar verluidt heeft hij dat deze week de clubleiding laten weken.

Eind november besloot Advocaat uit clubliefde de honneurs over te nemen van de ontslagen Dirk Kuijt. In principe voor de rest van het seizoen, nu wordt dus duidelijk dat het bij die termijn blijft. Volgens de berichtgeving gaat het alleen om stoppen als hoofdtrainer bij ADO. Advocaat staat mogelijk wel open voor een andere rol binnen de club. Daar is echter nog geen uitsluitsel over.

Advocaat nam het stokje over toen ADO op een zeer teleurstellende zeventiende plaats stond op de ranglijst. Inmiddels is de ploeg opgeklommen naar plek dertien. Onder de leiding van Advocaat kende ADO een sterke derde periode.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *