FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met komst van Pachuca-middenvelder’

Orkun Kokcu is dit seizoen één van de sterkhouders van Feyenoord. En daarom lonkt er een zomerse transfer voor de aanvallende middenvelder. De Rotterdammers hebben in ieder geval al een opvolger voor hem in het vizier.

Leipzig en Benfica zijn voor de Turkse middenvelder in de markt. Mocht het zover komen, zou Feyenoord in Luis Chávez een ideale vervanger zien. Dat claimt KeryNews althans te weten. Chávez is een 27-jarige centrale middenvelder van Pachuca CF, uit zijn geboorteland Mexico. Dit seizoen staat zijn teller op drie goals en vijf assists na 36 officiële optredens voor de club.

Het betrouwbare 1908 controleerde de geruchten. “Wat blijkt: Deze naam is al meerde keren gevallen in het Maasgebouw. Feyenoord heeft echter nog géén concrete toenadering gezocht om de Mexicaan definitief in te lijven, wat logisch is in de fase van het lopende seizoen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *