FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

HARDE DOMPER: Feyenoorder raakt geblesseerd op de training

Een flinke tegenslag voor Feyenoord. Middenvelder Sebastian Szymanski heeft namelijk tijdens een training van de nationale ploeg van Polen een blessure opgelopen. Journalist Jakub Klyszejko meldt op Twitter dat zijn meespelen in de aankomende duels van de Poolse ploeg onzeker is.

De door Feyenoord van Dinamo Moskou gehuurde middenvelder wordt vandaag en morgen onderzocht door de medische staf, zo weet Klyszejko te melden.

De Poolse nationale ploeg bereidt zich voor op de EK-kwalificatieduels met Tsjechië en Albanië. Vrijdag wordt de kwalificatiereeks afgegrapt met een uitduel in Praag, waarna de Albanezen maandag op bezoek komen in het Nationale Stadion in Warschau. Szymanski is twintigvoudig Pools international. Op het voorbije WK in Qatar kwam hij in twee duels in actie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *