FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lastig dat ik Feyenoord moet gaan uitschakelen’

Georginio Wijnaldum speelt met AS Roma in de Europa League tegen Feyenoord. De middenvelder had liever een andere loting gezien. Normaal gesproken juicht hij namelijk altijd voor zijn oude club.

“Nee, ik was niet blij met de loting”, zegt Wijnaldum in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Of nou ja, het was een gevoel van ja en nee. Feyenoord is een club die ik normaal gesproken support. Nu moeten we dat team uitschakelen. Dat vind ik lastig. Dus nee, liever niet tegen Feyenoord. Aan de andere kant is het wel een mooie wedstrijd om te spelen natuurlijk.”

“Ik heb eerder in het shirt van PSV tegen Feyenoord in de Kuip gespeeld”, blikt Wijnaldum terug. “Toen waren de supporters van Feyenoord niet zo blij dat ik was weggegaan. Maar dat gevoel is nu wel overgewaaid, denk ik. Hoe de loting sportief is voor ons? Er zaten in de Europa League nog een paar heel pittige tegenstanders in die koker. En Feyenoord was er daar gewoon één van.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *