FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Frankrijk verrast met opstelling tegen Oranje’

Morgen staat de kwalificatiekraker tussen Frankrijk en Nederland op het programma. En de verwachting is dat de Franse coach Didier Deschamps zal uitpakken met één verrassing in het elftal.

Franse media, waaronder RMC Sport en L’Équipe, hebben het vermoeden dat Randal Kolo Muani in de basis start tegen Oranje. De 24-jarige aanvaller van Eintracht Frankfurt krijgt de voorkeur boven Olivier Giroud. De routinier moet genoegen nemen met een reserverol.

Bondscoach Deschamps sloot de optie Kolo Muani op de persconferentie geenszins uit. “Kolo heeft het voor, tijdens en na het WK heel goed gedaan. Hij heeft een ander profiel dan Olivier en Marcus (Thuram, red.), hij heeft ook de kwaliteiten om naar de zijkant uit te wijken. Hij zal zeker een rol hebben”, zo liet hij optekenen.De vermoedelijke basisformatie kent geen grote verrassingen. Mike Maignan speelt in plaats van de afgezwaaide recordinternational Hugo Lloris, waar Ibrahima Konaté en Kingsley Coman worden verwacht in plaats van Raphaël Varane en Ousmane Dembélé.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Konaté, Upamecano, Theo Hernández; Tchouámeni, Griezmann, Rabiot; Coman, Kolo Muani, Mbappé.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *