FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gemeente begint met voorbereiden van De Coolsingel

De Gemeente Rotterdam gestart met de voorbereiding van de huldiging op de Coolsingel. De kans is namelijk zeer groot dat de Rotterdammers landskampioen zullen worden.

Na de 2-3 overwinning bij concurrent en aartsrivaal Ajax, durft Rotterdam al op een huldigingsfeest op de Coolsingel voor te bereiden. Ambtenaren zoeken al naar materiaal en beveiliging en de NS is gevraagd om met een mobiliteitsplan te komen.

Een woordvoerder van de gemeente Rotterdam legt uit waarom het gerechtvaardigd is om acht speelrondes voor het einde van de competitie al te beginnen met de voorbereidingen. “Anders ben je te laat”, klinkt het tegenover het Algemeen Dagblad. “Ook omdat het om een periode gaat waarin ook veel festivals worden georganiseerd.” Wethouder Vincent Karremans vindt dat de gemeente wel moet. “Zekerheid heb je nooit, zeker niet met Feyenoord, maar we kunnen ook niet tot het laatste moment wachten.”

Door de zege in de Johan Cruijff ArenA kan de ploeg van Arne Slot het landskampioenschap bijna niet meer ontgaan. Zo is de voorsprong op nummer twee Ajax gegroeid tot zes punten, terwijl de Amsterdammers ook een beduidend zwaarder programma hebben. PSV en AZ staan acht punten achter op de koploper, en spelen nog tegen elkaar én tegen Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *