FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Samen met Sinisterra kijk ik graag naar Feyenoord’

Op zeer jonge leeftijd vertrok Crysencio Summerville bij Feyenoord om te gaan spelen voor Leeds United. En sinds dit seizoen speelt de aanvaller daar samen met Luis Sinisterra. De Colombiaan die vorig seizoen nog furore maakte in De Kuip. In een gesprek met Voetbal International zegt hij zijn oude club nog altijd te volgen.

Summerville bevestigt dat hij en Sinisterra veel over hun oude club praten. “We hebben het zeker wel eens over Feyenoord. Ik denk als ik terug ga (na de interlandbreak), dan hebben we het altijd over ‘heb je de wedstrijd gezien, tegen Ajax?’. Soms kijken we samen naar Feyenoord, of als we aan het eten zijn praten we over Feyenoord. Bijvoorbeeld over zijn tijd daar.”

De 21-jarige vleugelaanvaller volgt het voetbal in de Eredivisie dus nog steeds, maar kijkt daarbij vooral naar zijn vrienden uit de Feyenoord-jeugdopleiding. “Hier en daar volg ik het Nederlands voetbal nog wel, maar niet meer zo veel. Ik volg een aantal vrienden. Natuurlijk Quilindschy Hartman en Lutsharel Geertruida. Marouan Azarkan bij Excelsior volg ik ook. Maar ik kijk niet meer elke wedstrijd. Als ik het niet kan kijken, kijk ik wel gewoon de highlights.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *