FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil tien miljoen euro aftikken’

Feyenoord wil dat Sebastian Szymański ook na de zomer voor de club blijft voetballen. En daarom willen de investeerders van ‘De Stadionclub’ hem definitief proberen over te nemen van Dinamo Moskou. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Ze hebben een koopoptie op hem van zón tien miljoen euro. Volgens 1908.nl werken verschillende belangrijke figuren uit het bedrijfsleven aan een plan om Szymański definitief uit Rusland weg te halen. Feyenoord zou het aanbod van de investeerders nog niet hebben geaccepteerd, waarbij het ook nog niet duidelijk is of de clubleiding een dergelijk voorstel ziet zitten.

Vanwege de oorlogssituatie in Rusland is het lastig zaken doen voor Nederlandse club met Russische partijen. Ook de FIFA moet zich voor aankomend seizoen nog uitspreken over de transfermogelijkheden tot Russische clubs. De FIFA besloot vorig jaar dat buitenlandse spelers en coaches in de Oekraïense en Russische voetbalcompetities de mogelijkheid hadden om hun lopende contracten op te schorten tot 30 juni 2023, waardoor men tijdelijk een transfervrije status had.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *