FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor Lars Unnerstall’

De clubleiding van Feyenoord is zeer gecharmeerd van FC Twente-doelman Lars Unnerstall. Hier maakt Studio 1908 melding van in een podcast.

“Feyenoord heeft dus drie keepers die uit hun contract lopen”, luidt de analyse over de keeperskwestie in Rotterdam. “Ze kunnen natuurlijk een heel eenvoudig pad kiezen: Justin Bijlow behouden, Thijs Jansen terug laten keren als tweede of misschien derde keeper en de koopoptie van Timon Wellenreuther triggeren.”

Vooral Arne Slot zou erg gecharmeerd zijn van de doelman. “Slot heeft ook zo zijn wensen. Een van de wensen van Slot is Lars Unnerstall van FC Twente. Dat is wel echt een beetje moeilijk. Hij ligt tot 2025 onder contract in Enschede. Hij kan ook makkelijk naar onderkant of zelfs midden Bundesliga kunnen gaan en daar basiskeeper worden. Feyenoord volgt de keeper, maar het is nog niet concreet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *