FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gigantische mokerslag lonkt voor Feyenoord’

De kans is aannemelijk dat Santiago Gimenez deze zomer alweer vertrekt bij Feyenoord. Hier maken verschillende Portugese media namelijk melding van.

Hij is de afgelopen maanden gelinkt aan clubs als Benfica, FC Porto en Sevilla. Volgens de laatste geruchten is de interesse van eerstgenoemde club het meest serieus te noemen. De club uit Lissabon houdt serieus rekening met een zomers afscheid van Gonçalo Ramos, die in de belangstelling staat van Manchester United.

De gelimiteerde transfersom van Ramos bedraagt naar verluidt 103 miljoen euro. Mocht Benfica daadwerkelijk een topbedrag ontvangen voor de spits, dan geldt Giménez als diens mogelijke opvolger. De Feyenoord-spits heeft dit seizoen veel indruk gemaakt op scouts van de Portugese topclub.

Giménez is niet de enige speler die het wensenlijstje van Benfica heeft bereikt. Naar verluidt staat ook Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü er goed op in Lissabon, waar AZ-verdediger Milos Kerkez eveneens een optie is voor de Portugezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *