FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Hooijdonk twijfelt aan intenties Ajax’

Pierre van Hooijdonk plaatst zijn vraagtekens bij het aanstekerincident tijdens Feyenoord – Ajax van afgelopen week. Hij verdenkt de Amsterdammers er namelijk van misschien wel een dubbele agenda te hebben. Davy Klaassen moest na de tijdelijke staking het veld vanwege een verwonding verlaten.

Van Hooijdonk vindt dat verdacht: Ajax had volgens hem namelijk een zaak gehad als Feyenoord de 1-2 achterstand nog had omgedraaid naar een overwinning. “Kon Klaassen niet doorspelen?”, vraagt de oud-spits zich af bij Studio Voetbal. “Hij is toch teruggekomen?”

Van Hooijdonk zegt te ‘twijfelen’ aan de intenties van Ajax. “Ja, serieus. Ik vind het tegelijkertijd jammer dat ik zo denk, want dáár gaat het nu echt niet om. Maar weet je, het was geen baksteen hè. Denk dat je dat mijn hoofd was gaan bloeden?”, verwijst hij naar zijn kapsel.

Klaassen stond zondag in de basis bij Ajax in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (4-0). De aanvallende middenvelder was op de dag na de geëscaleerde bekerwedstrijd tegen Feyenoord ‘niet met hoofdpijn wakker geworden’, liet trainer John Heitinga al weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *