FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Drie Engelse clubs in de markt voor Arne Slot’

Arne Slot staat op de radar van drie clubs uit de Engelse Premier League. De oefenmeester maakt al tijden grote indruk bij Feyenoord. Naast Tottenham Hotspur overwegen ook Crystal Palace en West Ham United om hem binnen te halen. Hier maakt The Times melding van.

Slot valt in Engeland op door zijn ‘progressive style of play’, waarmee hij Feyenoord op de drempel van de eerste landstitel sinds 2017 heeft gebracht. Ook staan de Rotterdammers in de kwartfinale van de Europa League, nadat vorig seizoen de Conference League-finale al werd bereikt.

Het zorgt ervoor dat Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United hun oog hebben laten vallen op Slot. Spurs ontsloeg Antonio Conte, Palace deed hetzelfde met Patrick Vieira en bij degradatiekandidaat West Ham ligt het hoofd van David Moyes op het hakblok. Eerder werd Slot ook gelinkt aan Brighton & Hove Albion en Leeds United.

Feyenoord kan vragen wat het wil voor Slot. De trainer heeft weliswaar een vertrekclausule in zijn contract staan, maar die gaat pas vanaf 2024 in. Volgens De Telegraaf zouden de Rotterdammers inzetten op een transfersom van vijftien tot twintig miljoen euro, mocht Slot na dit seizoen onhoudbaar worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *