FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dortmund gaat Bellingham-miljoenen besteden bij Feyenoord’

Mocht Borussia Dortmund deze zomer Jude Bellingham van de hand doen dan willen ze zijn opvolger ophalen bij Feyenoord. Orkun Kokcu moet hem dan namelijk doen vergeten. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van.

De naam van Kökcü valt in relatie tot verschillende clubs, waaronder Manchester United. In die categorie mag ook Borussia Dortmund worden geplaatst. Het genoemde medium heeft vernomen dat de leiding van de Bundesliga-club al contact heeft gezocht met de middenvelder van Feyenoord.

Borussia Dortmund dreigt komende zomer Jude Bellingham kwijt te taken aan een Europese topclub. De Duitsers houden er rekening mee dat hij voor méér dan honderd miljoen euro vertrekt. In dat geval wil men zelf de markt op, met Kökcü als serieuze optie.

De marktwaarde van Kökcü bedraagt dertig miljoen euro. Donderdagavond onthulde Wilfred Genee op Veronica al dat Feyenoord op een transfersom van veertig tot 45 miljoen euro aast. Dat zou een nieuw record betekenen voor de Rotterdamse formatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *