FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot vertrekt sowieso bij Feyenoord’

Hugo Borst gaf gisteren in zijn column voor het AD aan dat Arne Slot zijn jawoord zou hebben gegeven aan directeur Dennis Te Kloese over een langer verblijf, maar volgens presentator Wilfred Genee ligt dit heel anders.

“Ik heb van mensen gehoord dat hij sowieso niet gaat blijven”, aldus Genee. “Hij wil niet het risico lopen dat het in de Champions League heel slecht gaat en niet meer in beeld komt bij andere clubs.”

Ook het salaris speelt daarin een belangrijke rol. “Hij wil zo snel mogelijk financieel onafhankelijk worden”, zo gaf Genee aan. “Dat kan natuurlijk makkelijker als je naar de Premier League gaat.”

Slot zou afgelopen winter al naar Leeds hebben willen vertrekken. “Zij wilden 4 miljoen euro betalen en dat vond hij wel aantrekkelijk”, zei Genee daarover. “Bij Tottenham Hotspur kan hij veel meer gaan verdienen. Dat is ook een club om nu in te stappen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *