FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder in gesprek met een absolute grootmacht’

Opvallend nieuws vandaag. De zaakwaarnemer van Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü zou namelijk om de tafel hebben gezeten met de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Hier maakt de journalist Matteo Moretto melding van.

PSG beschikt al over een sterk middenveld met spelers als Marco Verratti en Renato Sanches, maar het is niet ondenkbaar dat de nummer één van de Ligue 1 in de aankomende zomer een make-over krijgt. Lionel Messi loopt bijvoorbeeld uit zijn contract en wordt in verband gebracht met een terugkeer bij FC Barcelona of een transfer naar de Major League Soccer-club Inter Miami. Ook Neymar heeft zijn langste tijd in het Parc des Princes mogelijk gehad. Het is een publiek geheim dat Paris Saint-Germain de duurbetaalde Braziliaan eigenlijk het liefst wil lozen, maar zijn gigantische salaris is gewoonweg niet over te nemen door een mogelijke nieuwe werkgever.

Het moet gek lopen wil Feyenoord níét cashen voor zijn aanvoerder. De huidige marktwaarde van Kökcü wordt immers geschat op een slordige dertig miljoen euro en bovendien beschikt de middenvelder over een contract in De Kuip dat nog twee jaar doorloopt, tot medio 2025 dus. De noodzaak om hem te verkopen is er niet, maar het is óók niet de verwachting dat de Rotterdammers in de weg gaan liggen als Kökcü de mogelijkheid krijgt om een toptransfer te maken.

De Telegraaf schreef eerder vandaag over een mogelijk vertrek van de Feyenoord-captain: “Het rijtje namen van clubs uit de Premier League, Bundesliga, Serie A en LaLiga is alleen geen rijtje meer. Het is een stroom aan scouts en technisch directeuren die De Kuip platlopen om het grootste talent in jaren uit de eigen opleiding aan het werk te zien. De leiding van Feyenoord is op de hoogte van alle clubs die zich melden, maar in deze periode worden geen zaken gedaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *