FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Er zijn clubs waar je geen nee tegen kan zeggen’

Arne Slot kan niet met zekerheid zeggen of hij na de zomer nog aan het roer staat bij Feyenoord. Dit geeft hij aan in het programma ‘Mirror Talk’ op ESPN.

“Er kan een moment komen waarop ik wil kijken of je in het buitenland op een bepaalde manier kan spelen”, aldus Slot. “Het zou komende zomer natuurlijk al kunnen dat ik vertrek. Er zijn altijd clubs, als die voorbij komen, dat je daar geen nee tegen kan zeggen.”

Leeds United was al concreet in de markt. “Leeds is een hele mooie club, maar het moment midden in het seizoen waarin je bij Feyenoord nog zo veel hebt om voor te spelen, vond ik geen goed moment om naar Leeds te gaan”, zo geeft hij aan. “Dan is er ook nog veel uitdaging om bij Feyenoord te blijven. Daarnaast gezinstechnisch zou het ook veel beter zijn om nog even hier te blijven.”

Ook voor Slot is de Premier League de droomcompetitie. “Dat is de nummer één competitie van Europa”, zegt hij daarover. “Alhoewel de ontwikkelingen in Italië ook interessant zijn, er lopen ook een paar clubs die geweldig voetbal spelen. En Spanje blijft met Barcelona en Real Madrid ook altijd een geweldige competitie.”

De trainer kan daarom nog niet zeggen of hij na dit seizoen bij Feyenoord blijft. “Ik vind het heel waardevol om ergens op een positieve manier weg te gaan”, reageerde hij daarop. “Gio van Bronckhorst werd kampioen, maar een jaar later zag z’n leven er niet zo leuk uit kan ik je vertellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *