FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gefrustreerde’ SantiGOAL hard aangepakt

Feyenoord redde het gisteren op de valreep niet om door te gaan in de Europa League. In de verlenging gingen de Rotterdammers met 4-1 onderuit tegen AS Roma. Ook werd Santiago Gimenez er met een rode kaart afgestuurd na een forse overtreding. Volgens voetbalanalisten Pierre van Hooijdonk en Kenneth Perez schoot de aanvaller zichzelf er lelijk mee in de voet.

De spits van Feyenoord was zichtbaar gefrustreerd en plaatste zijn noppen in het onderbeen van Gianluca Mancini. Scheidsrechter Anthony Taylor kon niet anders dan de rode kaart trekken. Perez stelt in de studio van ESPN dat de aanvaller vooral zichzelf ermee heeft. “Volgend seizoen kan Feyenoord zomaar in een geweldige Champions League-poule komen. Dan mist hij een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Real Madrid.”

Volgens Perez heeft het alles te maken met de frustratie van de spits, die in beide wedstrijden niet echt in het spel voorkwam. “Het is pure frustratie en pure irritatie over het feit dat hij zijn stempel niet heeft kunnen drukken in twee topwedstrijden tegen AS Roma.”

Van Hooijdonk vindt het ‘een heel rare overtreding’ van de aanvaller. “Hij denkt: ik ben niet veel aan de bal geweest en heb dé kans gekregen in de verlenging…” Perez denkt vooral dat de spits zich te weinig heeft kunnen laten zien. “Hij zal zichzelf écht hebben willen laten zien in deze wedstrijden. Helaas heeft hij dat het niet kunnen bewijzen aan zichzelf en zijn omgeving.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *