FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Napoli en Man City? ‘Hij zou wat vaker naar Roma moeten kijken’

José Mourinho behaalde gisteren de halve finale van de Europa League door Feyenoord met 4-1 te verslaan. Na de wedstrijd haalde de oefenmeester zijn gram op collega Arne Slot. Die kon er op zijn beurt wel om lachen.

“Ik zei hem gewoon dat hij in plaats van Napoli en Manchester City wat vaker naar Roma zou moeten kijken”, vertelde Mourinho eerder. Daarmee verwijst de Portugees naar een persconferentie van Slot voorafgaand aan de clash in Stadio Olimpico. De Nederlander zei dat hij het Serie A-duel tussen Roma en Torino had overgeslagen, omdat City tegelijkertijd in actie kwam. Bovendien uitte hij eerder zijn bewondering voor het spel van de Napolitanen.

Slot trekt zich weinig aan van Mourinho. “Je weet hoe dit soort dingen in Italiaanse media gaan. Hij vond dat ik wat vaker naar Roma moest kijken, in plaats van naar Napoli en City. De media zal dat wel weer verdraaien, maar ik heb altijd gezegd dat ik respect heb voor AS Roma en de manier waarop zij prijzen pakken. Wellicht heeft hij gelijk, want zijn team heeft vandaag wel op een geweldige manier gevochten en gestreden. Als je van zo’n sterk Feyenoord kan winnen, moet je wel heel erg goed zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *