FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot is inmiddels topkandidaat voor droomfunctie’

Feyenoord moet deze zomer serieus vrezen voor een vertrek van Arne Slot. Volgens het medium The Independent is de oefenmeester inmiddels topkandidaat om de nieuwe manager te worden van Tottenham Hotspur.

Slot en Tottenham Hotspur worden al enige tijd aan elkaar gelinkt. Vooralsnog werd zijn naam telkens genoemd in een rijtje met andere kandidaten, maar het genoemde medium weet nu te onthullen dat hij bovenaan het lijstje staat. Wel blijft de Londense club de situatie van Julian Nagelsmann (clubloos) monitoren.

Nagelsmann heeft volgens Fabrizio Romano inmiddels ‘nee’ gezegd tegen een aanbod van Chelsea. Dat zou goed nieuws kunnen betekenen voor Tottenham Hotspur, maar het is onduidelijk of de Duitser een andere bestemming binnen Londen wel ziet zitten.

Slot zou daarom een meer dan serieuze kandidaat zijn. Er is vooralsnog niets bekend over concrete onderhandelingen, al werd onlangs wel geclaimd dat Tottenham Hotspur in gesprek zou willen met de Feyenoord-trainer. Mogelijk gaat dit binnen afzienbare tijd gebeuren.

Slot stevent met Feyenoord af op het kampioenschap. Hij liet al doorschemeren open te staan voor een mooie buitenlandse uitdaging, ook al zou dat gezien zijn privé-situatie niet de absolute prioriteit hebben.

One thought on “‘Arne Slot is inmiddels topkandidaat voor droomfunctie’

  1. Hij kan beter nog een jaartje blijven bij Feyenoord. Feyenoord is opk een mopie topclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *